Nutriční hodnoty (Plněná vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 3 244 kJ / 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,94 g |
| Tuky | 58,37 g |
| – nasycené | 16,52 g |
| – nenasycené | 28,01 g |
| –– mononenasycené | 22,40 g |
| –– polynenasycené | 5,60 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 0,67 g |
| Cholesterol | 1,58 g |
| Sodík | 785 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 9,10 g |
| – cukry | 0,19 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 2 lžičky 2 lžičky křenu | Křen čerstvý | 2 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| kečup (na ozdobení) | Kečup sladký | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská |