Nutriční hodnoty (Lehký vitamínový oběd)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 612 kJ / 1 102 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 168,06 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,30 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,76 g | 
| Tuky | 29,82 g | 
| – nasycené | 5,47 g | 
| – nenasycené | 23,04 g | 
| –– mononenasycené | 18,52 g | 
| –– polynenasycené | 4,52 g | 
| ––– omega 3 | 1,39 g | 
| Vláknina | 6,80 g | 
| Cholesterol | 391 mg | 
| Sodík | 502 mg | 
| Sůl | 1,22 g | 
| Sacharidy | 36,99 g | 
| – cukry | 25,95 g | 
| ––– laktóza | 2,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa (nebo 1 větší vepřová panenka) | Kuře prso | 700 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 grep | Grapefruit čerstvý | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g | 
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| zelená nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce bílého hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce bílého balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml | 
| 1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g | 
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl (jen trošku) | Sůl mořská | |
| plátky plátky citrónu na ozdobu | Citrón čerstvý | 
 
	