Nutriční hodnoty (Zapečené filé s bramborami a zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 583 kJ / 1 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 164,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 65,31 g |
| – nasycené | 30,17 g |
| – nenasycené | 29,59 g |
| –– mononenasycené | 22,98 g |
| –– polynenasycené | 6,61 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 829 mg |
| Sodík | 3,68 g |
| Sůl | 9,08 g |
| Sacharidy | 67,20 g |
| – cukry | 28,50 g |
| ––– laktóza | 16,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 - 4 ks 3 - 4 ks rybí filé (nejlépe pangas) | Treska filet | 700 g |
| 1/4 kg 1/4 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 1/4 kg 1/4 kg brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1/4 l 1/4 l sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1 1 vejce (nemusí být) | Vejce slepičí | 70 g |
| 10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |