Nutriční hodnoty (Bramborový salát s jogurtem a majolkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 402 kJ / 6 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,56 g |
Tuky | 468,16 g |
– nasycené | 85,88 g |
– nenasycené | 337,34 g |
–– mononenasycené | 104,08 g |
–– polynenasycené | 233,27 g |
––– omega 3 | 4,93 g |
Vláknina | 56,30 g |
Cholesterol | 2,20 g |
Sodík | 8,30 g |
Sůl | 19,65 g |
Sacharidy | 362,98 g |
– cukry | 43,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor varnéhu typu A (salátové) | Brambor zimní | 2000 g |
2 2 bílé jogurty po 200g | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
450 ml 450 ml majolky | Majonéza | 450 g |
45 dkg 45 dkg salám junior nebo točený | Měkký salám | 450 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 plné lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
6 6 menších kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
5 lžic 5 lžic láku z okurek | Nálev z okurek | 75 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 větší jablka či 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 150 g |
pepř | Pepř černý |