Nutriční hodnoty (Fondue chinoise)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 485 kJ / 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 5,09 g |
| – nenasycené | 2,91 g |
| –– mononenasycené | 0,73 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,64 g |
| Sacharidy | 5,45 g |
| – cukry | 0,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hovězí maso | Hovězí kýta | |
| kuřecí prsa | Kuře prso | |
| pštrosí maso | Pštrosí prso | |
| krůtí maso - (v podstate jakkykoliv druh masa nakrajime na male, tenke kousky) (Doporucuji dat pred krajenim na 30 min do mrazaku, potom se lepe kraji. | Krůta prsa bez kůže | |
| na osobu pocitejte 150-200 na osobu pocitejte 150-200 Na osobu pocitejte 150-200 gr masa.) | ||
| Rýže | Rýže bílá | |
| mražená zelenina | Mrkev mražená | |
| 4 kostky 4 kostky bujonu | Bujón hovězí | 40 g |
| 1 1 velkou majonezu | Majonéza | |
| kečup | Kečup sladký | |
| kari | Kari | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| oregáno | Oregano sušené | |
| sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
| nakládaný zelený pepř | Pepř zelený sterilovaný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| pulene zampiony | Žampion čerstvý | |
| cerstve strouhany kren | Křen čerstvý |