Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fondue chinoise)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie485 kJ /
116 kcal
Bílkoviny5,45 g
– z toho živočišné bílkoviny5,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky8,00 g
– nasycené5,09 g
– nenasycené2,91 g
–– mononenasycené0,73 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,64 g
Sacharidy5,45 g
– cukry0,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí maso Hovězí kýta
kuřecí prsa Kuře prso
pštrosí maso Pštrosí prso
krůtí maso - (v podstate jakkykoliv druh masa nakrajime na male, tenke kousky) (Doporucuji dat pred krajenim na 30 min do mrazaku, potom se lepe kraji. Krůta prsa bez kůže
na osobu pocitejte 150-200 na osobu pocitejte 150-200 Na osobu pocitejte 150-200 gr masa.)
Rýže Rýže bílá
mražená zelenina Mrkev mražená
4 kostky 4 kostky bujonu Bujón hovězí 40 g
1 1 velkou majonezu Majonéza
kečup Kečup sladký
kari Kari
sušená bazalka Bazalka sušená
oregáno Oregano sušené
sušená petrželka Petržel nať sušená
nakládaný zelený pepř Pepř zelený sterilovaný
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
citron Citrón čerstvý
pulene zampiony Žampion čerstvý
cerstve strouhany kren Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.