Nutriční hodnoty (Fondue chinoise)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 485 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,09 g |
– nenasycené | 2,91 g |
–– mononenasycené | 0,73 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 5,45 g |
– cukry | 0,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hovězí maso | Hovězí kýta | |
kuřecí prsa | Kuře prso | |
pštrosí maso | Pštrosí prso | |
krůtí maso - (v podstate jakkykoliv druh masa nakrajime na male, tenke kousky) (Doporucuji dat pred krajenim na 30 min do mrazaku, potom se lepe kraji. | Krůta prsa bez kůže | |
na osobu pocitejte 150-200 na osobu pocitejte 150-200 Na osobu pocitejte 150-200 gr masa.) | ||
Rýže | Rýže bílá | |
mražená zelenina | Mrkev mražená | |
4 kostky 4 kostky bujonu | Bujón hovězí | 40 g |
1 1 velkou majonezu | Majonéza | |
kečup | Kečup sladký | |
kari | Kari | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
oregáno | Oregano sušené | |
sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
nakládaný zelený pepř | Pepř zelený sterilovaný | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
citron | Citrón čerstvý | |
pulene zampiony | Žampion čerstvý | |
cerstve strouhany kren | Křen čerstvý |