Nutriční hodnoty (Kachna na pomerančích a jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 940 kJ / 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 1,56 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| kmín (dle chuti) | Kmín |