Nutriční hodnoty (Sváteční vývar z jeleních žeber)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 377 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,51 g |
| Tuky | 0,67 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,41 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 12,81 g |
| – cukry | 7,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g jeleních žeber | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený |