Nutriční hodnoty (Pečená jablka s meruňkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 627 kJ / 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 4 meruňky | Dužina meruňky čerstvá | |
| pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový pudink | Puding v prášku | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| voda | Voda |