Nutriční hodnoty (Daňčí kýta s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 0,69 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,60 g |
– cukry | 18,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
daňčí kýta | Daněk kýta | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |