Nutriční hodnoty (Daňčí kýta s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 779 kJ / 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
| Tuky | 0,69 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 18,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| daňčí kýta | Daněk kýta | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |