Nutriční hodnoty (Šumavská bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 584 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,43 g |
| Tuky | 1,57 g |
| – nasycené | 0,75 g |
| – nenasycené | 0,54 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 33,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 59,00 g |
| – cukry | 15,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hub | Hřib čerstvý | 300 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| Petrželka nebo celerová nať | Petržel nať čerstvá |