Nutriční hodnoty (Šumavská bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 584 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,43 g |
Tuky | 1,57 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 0,54 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 33,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 59,00 g |
– cukry | 15,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hub | Hřib čerstvý | 300 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
50 g 50 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
Petrželka nebo celerová nať | Petržel nať čerstvá |