Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šumavská bramboračka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 584 kJ /
379 kcal
Bílkoviny16,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,43 g
Tuky1,57 g
– nasycené0,75 g
– nenasycené0,54 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,02 g
Vláknina33,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy59,00 g
– cukry15,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hub Hřib čerstvý 300 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
50 g 50 g petržele Petržel kořenová čerstvá 50 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
majoránka Majoránka sušená
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sádlo Sádlo vepřové
Petrželka nebo celerová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.