Nutriční hodnoty (Indicke pecivo Pav)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 650 kJ / 2 068 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 37,50 g |
| – nasycené | 3,87 g |
| – nenasycené | 30,48 g |
| –– mononenasycené | 18,33 g |
| –– polynenasycené | 12,15 g |
| ––– omega 3 | 2,76 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 367,50 g |
| – cukry | 27,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg mouky (použila jsem Maida, bílá mouka) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky sušených práškových kvasnic | Droždí pekařské lisované | |
| teplá voda | Voda | |
| mléko v poměru 1:1 s vodou, množství dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |