Nutriční hodnoty (Jahodový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 790 kJ / 3 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 2,40 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 860,00 g |
| – cukry | 860,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
| 800 g 800 g krupicového cukru | Cukr bílý | 800 g |