Nutriční hodnoty (Brambory s lečem a vepřovým masem zapečené v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 687 kJ / 2 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,82 g |
| Tuky | 28,34 g |
| – nasycené | 4,29 g |
| – nenasycené | 17,50 g |
| –– mononenasycené | 13,84 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 61,16 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 4,82 g |
| Sůl | 11,80 g |
| Sacharidy | 297,86 g |
| – cukry | 29,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | 500 g |
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 520 g 520 g zavařeného leča | Zelenina směs sterilovaná | 520 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sušený libeček | Libeček sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| cukr | Cukr bílý |