Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Normandská rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 539 kJ /
607 kcal
Bílkoviny53,86 g
– z toho živočišné bílkoviny49,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,66 g
Tuky18,45 g
– nasycené11,04 g
– nenasycené6,12 g
–– mononenasycené4,84 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,40 g
Vláknina4,59 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 454 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy38,70 g
– cukry12,84 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tresky Treska filet 250 g
kousek kousek masa z langusty (krevety, nebo i jiné rybí maso) Langusta
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
malý kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
muškátový květ Muškát květ sušený
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.