Nutriční hodnoty (Normandská rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
Tuky | 18,45 g |
– nasycené | 11,04 g |
– nenasycené | 6,12 g |
–– mononenasycené | 4,84 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 4,59 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 38,70 g |
– cukry | 12,84 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tresky | Treska filet | 250 g |
kousek kousek masa z langusty (krevety, nebo i jiné rybí maso) | Langusta | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
malý kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
majoránka | Majoránka sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |