Nutriční hodnoty (Jablkový koláč - dia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,25 g |
| Tuky | 48,01 g |
| – nasycené | 11,89 g |
| – nenasycené | 30,39 g |
| –– mononenasycené | 20,93 g |
| –– polynenasycené | 9,47 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 15,35 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 149,30 g |
| – cukry | 53,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 30-40 g 30-40 g sladidla Clara | E951 - Aspartam | |
| 50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
| 120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| trochu trochu sušeného mléka (smíchaného se sladidlem na posypání povrchu po upečení) | Mléko kravské polotučné sušené |