Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč - dia)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 964 kJ /
1 186 kcal
Bílkoviny31,61 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,25 g
Tuky48,01 g
– nasycené11,89 g
– nenasycené30,39 g
–– mononenasycené20,93 g
–– polynenasycené9,47 g
––– omega 30,64 g
Vláknina15,35 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 342 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy149,30 g
– cukry53,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g nahrubo strouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
30 - 40 g 30 - 40 g sladidla Clara 3x sladší než cukr (nahrazujeme zhruba 100 - 120 g cukru, záleží, jaké máme jablka, jestli sladší nebo kyselejší) E951 - Aspartam
50 g 50 g Hera Margarín 50 g
120 g 120 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 120 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
trochu trochu sušeného mléka (smíchaného se sladidlem na posypání povrchu po upečení.) Mléko kravské polotučné sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.