Nutriční hodnoty (Jablkový koláč - dia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,25 g |
Tuky | 48,01 g |
– nasycené | 11,89 g |
– nenasycené | 30,39 g |
–– mononenasycené | 20,93 g |
–– polynenasycené | 9,47 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 15,35 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 149,30 g |
– cukry | 53,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
30-40 g 30-40 g sladidla Clara | E951 - Aspartam | |
50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
trochu trochu sušeného mléka (smíchaného se sladidlem na posypání povrchu po upečení) | Mléko kravské polotučné sušené |