

Kapustičky na másle
Suroviny 2 porce
- 300 g růžičkové kapusty
- 2 lžíce přepuštěného másla (používám České Ghíčko)
- 2 menší mrkve
- 1 velká červená paprika
- jarní cibulka
- hrst nesolených arašídů
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu
Růžičkovou kapustu omyjeme a rozkrojíme napůl.
V hluboké pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a přidáme kapustu. Necháme ji restovat cca 10 minut do zhnědnutí.
Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, proužky červené papriky a jarní cibulku. Vše pořádně promícháme, aby se zelenina v másle hezky obalila.
Restujeme dalších 10 minut, dokud nebude zelenina měkká.
Nakonec vmícháme nesolené arašídy, ochutíme čerstvě mletým pepřem, solí a můžeme podávat.
Poznámka od kuchařky
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kapustičky na másle
-
to se mi moc líbí - máslo a kapustičky jsou skvělé