Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené zelené fazolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 917 kJ /
1 414 kcal
Bílkoviny86,65 g
– z toho živočišné bílkoviny74,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,58 g
Tuky76,53 g
– nasycené35,27 g
– nenasycené30,21 g
–– mononenasycené25,24 g
–– polynenasycené4,97 g
––– omega 30,42 g
Vláknina21,02 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 2,02 g
Sůl4,79 g
Sacharidy84,20 g
– cukry34,60 g
––– laktóza17,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 250 g
300 g 300 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 300 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
cibule Cibule čerstvá
olej Olej řepkový
kečup Kečup sladký
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.