Nutriční hodnoty (Zapečené zelené fazolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 917 kJ / 1 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,58 g |
Tuky | 76,53 g |
– nasycené | 35,27 g |
– nenasycené | 30,21 g |
–– mononenasycené | 25,24 g |
–– polynenasycené | 4,97 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 21,02 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 4,79 g |
Sacharidy | 84,20 g |
– cukry | 34,60 g |
––– laktóza | 17,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
300 g 300 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
kečup | Kečup sladký | |
sůl | Sůl mořská |