Nutriční hodnoty (Zapečené zelené fazolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 917 kJ / 1 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,58 g |
| Tuky | 76,53 g |
| – nasycené | 35,27 g |
| – nenasycené | 30,21 g |
| –– mononenasycené | 25,24 g |
| –– polynenasycené | 4,97 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 21,02 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 4,79 g |
| Sacharidy | 84,20 g |
| – cukry | 34,60 g |
| ––– laktóza | 17,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 300 g 300 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| kečup | Kečup sladký | |
| sůl | Sůl mořská |