Nutriční hodnoty (Buřtgulášek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 589 kJ / 2 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,15 g |
| Tuky | 101,86 g |
| – nasycené | 60,14 g |
| – nenasycené | 40,14 g |
| –– mononenasycené | 15,04 g |
| –– polynenasycené | 25,10 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 45,72 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 4,20 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 280,85 g |
| – cukry | 21,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg buřtů (salám, párek) | Párek vepřový | 500 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |