Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 730 kJ / 3 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,24 g |
| Tuky | 124,64 g |
| – nasycené | 71,83 g |
| – nenasycené | 45,03 g |
| –– mononenasycené | 38,92 g |
| –– polynenasycené | 6,12 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 26,70 g |
| Cholesterol | 828 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 437,28 g |
| – cukry | 201,88 g |
| ––– laktóza | 22,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkového cukr | Cukr bílý | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| mandlové lupínky | Mandle loupané | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| strouhaný kokos na vysypání formy | Kokos strouhaný |