Nutriční hodnoty (Dušené fazolky s rajčaty a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 349 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,94 g |
| Tuky | 3,65 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 1,92 g |
| –– mononenasycené | 0,90 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 50,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 195,90 g |
| – cukry | 39,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá |