Nutriční hodnoty (Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 386 kJ / 1 048 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 53,63 g |
| – nasycené | 21,35 g |
| – nenasycené | 32,01 g |
| –– mononenasycené | 22,91 g |
| –– polynenasycené | 9,10 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 20,54 g |
| – cukry | 1,91 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g Pangasia | Pangas filet | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| fazolky | Fazolky čerstvé | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| pomerančová šťáva ze 2 pomerančů | Šťáva z pomeranče | |
| citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |