Nutriční hodnoty (Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 386 kJ / 1 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 53,63 g |
– nasycené | 21,35 g |
– nenasycené | 32,01 g |
–– mononenasycené | 22,91 g |
–– polynenasycené | 9,10 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 20,54 g |
– cukry | 1,91 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g Pangasia | Pangas filet | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
fazolky | Fazolky čerstvé | |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
pomerančová šťáva ze 2 pomerančů | Šťáva z pomeranče | |
citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |