Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 386 kJ /
1 048 kcal
Bílkoviny96,91 g
– z toho živočišné bílkoviny94,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky53,63 g
– nasycené21,35 g
– nenasycené32,01 g
–– mononenasycené22,91 g
–– polynenasycené9,10 g
––– omega 30,91 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 301 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy20,54 g
– cukry1,91 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g Pangasia Pangas filet 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
fazolky Fazolky čerstvé
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
pomerančová šťáva ze 2 pomerančů Šťáva z pomeranče
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.