Nutriční hodnoty (Bramborové rybičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
| Tuky | 8,06 g |
| – nasycené | 1,90 g |
| – nenasycené | 3,74 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 plátek 1 plátek rozmražené tresky nebo filé | Treska filet | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| hrášek na oblohu | Hrášek zelený |