Nutriční hodnoty (Kapor na orientálny spôsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 477 kJ / 1 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
| Tuky | 122,42 g |
| – nasycené | 15,39 g |
| – nenasycené | 80,96 g |
| –– mononenasycené | 62,05 g |
| –– polynenasycené | 18,91 g |
| ––– omega 3 | 6,03 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,48 g |
| Sacharidy | 28,84 g |
| – cukry | 7,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kapra | Kapr | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
| 40 g 40 g celeru | Celer bulva čerstvá | 40 g |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g v nakládané papriky | Paprika červená sterilovaná | 50 g |
| 100 g 100 g v octe naložených hub | Houby zavařené směs | 100 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kari | Kari | |
| 10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |