Nutriční hodnoty (Ostré rybí ražniči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 502 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 22,91 g |
– nasycené | 1,76 g |
– nenasycené | 19,98 g |
–– mononenasycené | 14,06 g |
–– polynenasycené | 5,92 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
4 4 malé cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 1 sterilizovaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
6 dkg 6 dkg slaniny, 8 dkg kapie | Paprika červená čerstvá | 60 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli koření (nebo mletá pálivá paprika) | Chilli paprička mletá |