Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostré rybí ražniči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 502 kJ /
359 kcal
Bílkoviny4,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,70 g
Tuky22,91 g
– nasycené1,76 g
– nenasycené19,98 g
–– mononenasycené14,06 g
–– polynenasycené5,92 g
––– omega 31,80 g
Vláknina17,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,40 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
4 4 malé cibule Cibule čerstvá 280 g
1 1 sterilizovaná okurka Okurka salátová čerstvá
6 dkg 6 dkg slaniny, 8 dkg kapie Paprika červená čerstvá 60 g
česnek Česnek čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
chilli koření (nebo mletá pálivá paprika) Chilli paprička mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.