Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 847 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,44 g |
Tuky | 24,28 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu, okurku, vejce a brambory nakrájejte na kostičky. Cibulky nasekejte nadrobno. A vše smíchejte.
Krok 2: Zakysanou smetanu nařeďte mlékem nebo podmáslím. Přidejte k pevné složce a promíchejte.
Krok 3: Dejte vychladit. Při podávání posypte sekaným koprem.
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevská studená řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPq1
Moje poznámka
Litevská studená řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPq1
Nejnovější recepty
Husitská směs
Přidáno před 7 hodinami
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Domácí focaccia
Přidáno před 11 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Svatopatrické vafle
Přidáno 21. 3. 2025 15:41
Bábovka s perníkem
Přidáno 21. 3. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Andyzvesnice před 2 minutami
Indická polévka s rýží
Andyzvesnice před 4 minutami
Vepřové á la falešný “Stroganoff“
kpoppova před 40 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadezda76 před 46 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Radanako před 49 minutami
Špagety à la carbonara
DagmarK před 1 hodinou
Božský koláč
Ennia před 1 hodinou
Hrnkové palačinky
walnutka před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
catmilena před 1 hodinou
Tématické fráze:
litevská polévka z červené řepy,
litovske mleko,
litevská růžová polévka recept,
řepná polévka s koprem,
studená řepná krémová polévka recept,
litevská kefírová polévka s červenou řepou,
litevska polevka s koprem
Suroviny:
řepa červená,
okurka čerstvá,
vejce,
smetana zakysaná,
mléko,
cibulka jarní,
brambory,
kopr čerstvý,
pepř
Komentáře