Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálská vepřová kýta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 310 kJ /
1 030 kcal
Bílkoviny133,96 g
– z toho živočišné bílkoviny128,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,16 g
Tuky32,67 g
– nasycené12,88 g
– nenasycené14,33 g
–– mononenasycené11,31 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,16 g
Vláknina13,09 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy46,60 g
– cukry9,92 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty (nebo plece) Vepřová kýta 600 g
400 g 400 g loupaných krájených rajčat (1 plechovka) Dužina červeného rajčete čerstvá 400 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
2 lžíce 2 lžíce provensálského koření Provensálské koření 30 g
1 lžička 1 lžička cukru krupice Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
olej na restování Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.