Nutriční hodnoty (Provensálská vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 310 kJ / 1 030 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,16 g |
| Tuky | 32,67 g |
| – nasycené | 12,88 g |
| – nenasycené | 14,33 g |
| –– mononenasycené | 11,31 g |
| –– polynenasycené | 3,02 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 13,09 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 46,60 g |
| – cukry | 9,92 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty (nebo plece) | Vepřová kýta | 600 g |
| 400 g 400 g loupaných krájených rajčat (1 plechovka) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 2 lžíce 2 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na restování | Olej řepkový |