Nutriční hodnoty (Provensálský cibulový koláč Pissaladiere)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 815 kJ / 3 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,67 g |
Tuky | 190,32 g |
– nasycené | 85,04 g |
– nenasycené | 97,23 g |
–– mononenasycené | 79,78 g |
–– polynenasycené | 17,45 g |
––– omega 3 | 2,29 g |
Vláknina | 71,38 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 10,67 g |
Sůl | 26,43 g |
Sacharidy | 285,33 g |
– cukry | 79,78 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
160 g 160 g ančoviček (filetů) | Ančovičky v oleji | 160 g |
hrst hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
čerstvý tymián (nebo 2 lžičky sušeného) | Tymián čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej na pokapání koláče | Olej olivový |