Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálský cibulový koláč Pissaladiere)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 815 kJ /
3 302 kcal
Bílkoviny94,03 g
– z toho živočišné bílkoviny49,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,67 g
Tuky190,32 g
– nasycené85,04 g
– nenasycené97,23 g
–– mononenasycené79,78 g
–– polynenasycené17,45 g
––– omega 32,29 g
Vláknina71,38 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 10,67 g
Sůl26,43 g
Sacharidy285,33 g
– cukry79,78 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
160 g 160 g ančoviček (filetů) Ančovičky v oleji 160 g
hrst hrst černých oliv Olivy čerstvé zralé
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
čerstvý tymián (nebo 2 lžičky sušeného) Tymián čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
máslo Máslo kravské
olivový olej na pokapání koláče Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.