Nutriční hodnoty (Jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 521 kJ / 3 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,38 g |
| Tuky | 79,53 g |
| – nasycené | 11,79 g |
| – nenasycené | 55,61 g |
| –– mononenasycené | 39,26 g |
| –– polynenasycené | 16,35 g |
| ––– omega 3 | 3,92 g |
| Vláknina | 27,66 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 495 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 672,55 g |
| – cukry | 406,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 180 g 180 g cukru krystal | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |