Nutriční hodnoty (Šulánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 431 kJ / 1 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 11,06 g |
– nasycené | 2,42 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,10 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 300,70 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
300 g 300 g polohrubé mouky (podle potřeby přidáme) | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |