Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šulánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 431 kJ /
1 537 kcal
Bílkoviny48,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky11,06 g
– nasycené2,42 g
– nenasycené5,00 g
–– mononenasycené3,10 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,08 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy300,70 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
300 g 300 g polohrubé mouky (podle potřeby přidáme) Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
100 g 100 g rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.