Nutriční hodnoty (Bublanina s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 282 kJ / 4 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 195,18 g |
| – nasycené | 27,66 g |
| – nenasycené | 151,51 g |
| –– mononenasycené | 108,00 g |
| –– polynenasycené | 43,51 g |
| ––– omega 3 | 12,47 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 841 mg |
| Sodík | 748 mg |
| Sůl | 2,67 g |
| Sacharidy | 648,10 g |
| – cukry | 276,60 g |
| ––– laktóza | 28,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 dl 4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 1,5 balíčku 1,5 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
| 250 g 250 g hrudkovitého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| ovoce na bublaninu (čerstvé, anebo kompot, anebo rozmražené) | Jahody čerstvé |