Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka - Sladká jablka podle Itala)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 771 kJ /
1 140 kcal
Bílkoviny32,81 g
– z toho živočišné bílkoviny26,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,60 g
Tuky80,93 g
– nasycené34,65 g
– nenasycené37,79 g
–– mononenasycené21,16 g
–– polynenasycené16,63 g
––– omega 32,60 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy63,40 g
– cukry55,10 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 housky (rohlíky, veka) Houska pšeničná
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
30 g 30 g jader vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.