Nutriční hodnoty (Žemlovka - Sladká jablka podle Itala)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 80,93 g |
– nasycené | 34,65 g |
– nenasycené | 37,79 g |
–– mononenasycené | 21,16 g |
–– polynenasycené | 16,63 g |
––– omega 3 | 2,60 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 63,40 g |
– cukry | 55,10 g |
––– laktóza | 12,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 housky (rohlíky, veka) | Houska pšeničná | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
30 g 30 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |