Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,90 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,90 g | 
| Tuky | 0,75 g | 
| – nasycené | 0,11 g | 
| – nenasycené | 0,28 g | 
| –– mononenasycené | 0,07 g | 
| –– polynenasycené | 0,22 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 14,24 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 59 mg | 
| Sůl | 0,18 g | 
| Sacharidy | 54,91 g | 
| – cukry | 13,84 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks kedlubny | Kedluben čerstvý | 180 g | 
| 4 ks 4 ks brambor | Brambor zimní | 200 g | 
| 1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |