Nutriční hodnoty (Honzovy buchty se švestkami a mandlovými lupínky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 332 kJ / 4 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 124,87 g |
– nasycené | 55,54 g |
– nenasycené | 61,60 g |
–– mononenasycené | 47,30 g |
–– polynenasycené | 14,30 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 625,50 g |
– cukry | 127,10 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 700 g |
100 g 100 g sádla (rozpuštěného) | Sádlo vepřové | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
42 g 42 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
400 g 400 g sušených švestek (vypeckovaných) | Švestky sušené | 400 g |
70 g 70 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 70 g |
olej (na vymazání pekáčku a pomazání buchet) | Olej řepkový | |
moučkový cukr (na posypání) | Cukr bílý |