Nutriční hodnoty (Večeře za pár kaček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 272 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
Tuky | 8,28 g |
– nasycené | 1,89 g |
– nenasycené | 3,59 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,26 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 90,45 g |
– cukry | 9,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor - uvarené | Brambor zimní | 500 g |
200 200 g varena fazole červená ( alebo konzerva ) | Fazole bílé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžicky 1/2 lžicky paprika červená mletá | Paprika červená čerstvá | 5 g |
strouhanka podla potreby | Strouhanka pšeničná | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
mouka hladká podla potreby | Mouka pšeničná hladká | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžicky 1/2 lžicky | ||
susená petržel | Petržel nať sušená | |
olej rostlinný | Olej řepkový |