Nutriční hodnoty (Večeře za pár kaček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 272 kJ / 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
| Tuky | 8,28 g |
| – nasycené | 1,89 g |
| – nenasycené | 3,59 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,26 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 90,45 g |
| – cukry | 9,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor - uvarené | Brambor zimní | 500 g |
| 200 200 g varena fazole červená ( alebo konzerva ) | Fazole bílé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/2 lžicky 1/2 lžicky paprika červená mletá | Paprika červená čerstvá | 5 g |
| strouhanka podla potreby | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| mouka hladká podla potreby | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžicky 1/2 lžicky | ||
| susená petržel | Petržel nať sušená | |
| olej rostlinný | Olej řepkový |