Nutriční hodnoty (Krůtí roláda s brusinkami se šťouchanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 764 kJ / 1 378 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,58 g |
| Tuky | 84,49 g |
| – nasycené | 53,56 g |
| – nenasycené | 28,61 g |
| –– mononenasycené | 25,66 g |
| –– polynenasycené | 2,95 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 40,95 g |
| Cholesterol | 258 mg |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 110,68 g |
| – cukry | 24,56 g |
| ––– laktóza | 6,34 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | |
| 1 1 brusinkový kompot | Brusinky zavařené | |
| 1,5 dcl 1,5 dcl sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| sušené houby | Houby sušené směs | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| cca 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |