Nutriční hodnoty (Králík pečený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 493 kJ / 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
| Tuky | 1,01 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 33,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 69,30 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 stoužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 2 lístky 2 lístky nového koření | Nové koření | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| paprika pálivá | Paprika pálivá | |
| voda na podlití | Voda | |
| kostka kostka masoxu | Bujón hovězí |