Nutriční hodnoty (Kakaový olejový korpus na dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 127 kJ / 2 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
| Tuky | 100,60 g |
| – nasycené | 16,32 g |
| – nenasycené | 70,29 g |
| –– mononenasycené | 50,69 g |
| –– polynenasycené | 19,60 g |
| ––– omega 3 | 4,77 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 251,30 g |
| – cukry | 156,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk nebo olej na vymazání formy | Margarín |