Nutriční hodnoty (Sýrové tyčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
| Tuky | 63,69 g |
| – nasycené | 20,58 g |
| – nenasycené | 41,03 g |
| –– mononenasycené | 30,91 g |
| –– polynenasycené | 10,12 g |
| ––– omega 3 | 2,81 g |
| Vláknina | 3,40 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 8,41 g |
| Sůl | 21,00 g |
| Sacharidy | 20,26 g |
| – cukry | 16,13 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4,5 4,5 hrnku hladké mouky (1 hrnek může být chlebová mouka) | Mouka pšeničná hladká | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku teplé vody | Voda | 375 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 3/4 kostky 3/4 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 31.5 g |
| 200 g 200 g strouhaného eidamu (či parmazánu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |