Nutriční hodnoty (Jablkovo tvarohový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 063 kJ / 2 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,96 g |
| Tuky | 80,14 g |
| – nasycené | 17,92 g |
| – nenasycené | 49,50 g |
| –– mononenasycené | 35,39 g |
| –– polynenasycené | 14,11 g |
| ––– omega 3 | 3,19 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 327,40 g |
| – cukry | 173,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce teplé vody | Voda | 72 ml |
| 160 g 160 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| rum | Rum | |
| 4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 360 ml 360 ml vody | Voda | 360 ml |
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| rum | Rum | |
| cukr | Cukr bílý | |
| marmeláda rybízová | Marmeláda z červeného rybízu | |
| granko | Kakaový nápoj instantní |