Nutriční hodnoty (Venkovské italské kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 746 kJ / 1 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,40 g |
| Tuky | 28,20 g |
| – nasycené | 8,66 g |
| – nenasycené | 17,75 g |
| –– mononenasycené | 12,16 g |
| –– polynenasycené | 5,59 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 91,78 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 3,02 g |
| Sacharidy | 87,30 g |
| – cukry | 56,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 600 g |
| řapíkatý celer 3 řapíky 3 řapíky | Celer řapíkatý | 1500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 6 6 oloupaných zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| několik několik lístků celerové natě | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |