Nutriční hodnoty (Krémová cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,48 g |
| Tuky | 124,13 g |
| – nasycené | 65,99 g |
| – nenasycené | 55,57 g |
| –– mononenasycené | 46,05 g |
| –– polynenasycené | 9,51 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,79 g |
| Sacharidy | 89,22 g |
| – cukry | 33,30 g |
| ––– laktóza | 4,91 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
| 1 1 bujon v kostce | Bujón hovězí | 10 g |
| 750 ml 750 ml vývaru (nebo bujon v kostce) | Vývar masový | 750 ml |
| 0,5 kelímku 0,5 kelímku smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| máslo na zjemnění | Máslo kravské | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |