Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nálev z červené řepy pro zvýšení hemoglobinu v krvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 982 kJ /
713 kcal
Bílkoviny24,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,72 g
Tuky4,00 g
– nasycené0,97 g
– nenasycené2,47 g
–– mononenasycené1,07 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina40,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,97 g
Sůl9,75 g
Sacharidy126,60 g
– cukry94,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg oloupané červené řepy Červená řepa čerstvá 1000 g
1/4 kg 1/4 kg očistěné mrkve Mrkev čerstvá 250 g
1/4 kg 1/4 kg očištěné petržele Petržel kořenová čerstvá 250 g
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
2 lžičky 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 10 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.