Nutriční hodnoty (Nálev z červené řepy pro zvýšení hemoglobinu v krvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 982 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,72 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,97 g |
– nenasycené | 2,47 g |
–– mononenasycené | 1,07 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 40,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,97 g |
Sůl | 9,75 g |
Sacharidy | 126,60 g |
– cukry | 94,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oloupané červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
1/4 kg 1/4 kg očistěné mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
1/4 kg 1/4 kg očištěné petržele | Petržel kořenová čerstvá | 250 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 lžičky 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 10 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |