Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí tatarka s provensálským kořením)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie685 kJ /
164 kcal
Bílkoviny13,17 g
– z toho živočišné bílkoviny12,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,49 g
Tuky8,64 g
– nasycené2,35 g
– nenasycené3,88 g
–– mononenasycené3,01 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy7,85 g
– cukry6,10 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
5 lžic 5 lžic bílého jogurtu (Hollandia, Choceňský...) Jogurt kravský bílý 1,5% 75 ml
1 1 kávová lžička gurmánské hořčice Hořčice plnotučná
5 kapek 5 kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
2-3 2-3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1/2 1/2 cibule nebo 1 malá Cibule čerstvá 35 g
provensálské koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.