Nutriční hodnoty (Domácí tatarka s provensálským kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 685 kJ / 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 8,64 g |
– nasycené | 2,35 g |
– nenasycené | 3,88 g |
–– mononenasycené | 3,01 g |
–– polynenasycené | 0,86 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 7,85 g |
– cukry | 6,10 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
5 lžic 5 lžic bílého jogurtu (Hollandia, Choceňský...) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 75 ml |
1 1 kávová lžička gurmánské hořčice | Hořčice plnotučná | |
5 kapek 5 kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2-3 2-3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1/2 1/2 cibule nebo 1 malá | Cibule čerstvá | 35 g |
provensálské koření | Provensálské koření |