Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovácký salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 149 kJ /
2 426 kcal
Bílkoviny75,46 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,46 g
Tuky207,24 g
– nasycené71,93 g
– nenasycené126,97 g
–– mononenasycené49,94 g
–– polynenasycené77,04 g
––– omega 33,10 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 5,49 g
Sůl13,90 g
Sacharidy61,20 g
– cukry25,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kabanosu Párek vepřový 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 4 sterilované okurky Okurka polní zavařená
100 ml 100 ml majolky Majonéza 100 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý (podle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.