Nutriční hodnoty (Slovácký salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 149 kJ / 2 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 207,24 g |
– nasycené | 71,93 g |
– nenasycené | 126,97 g |
–– mononenasycené | 49,94 g |
–– polynenasycené | 77,04 g |
––– omega 3 | 3,10 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 5,49 g |
Sůl | 13,90 g |
Sacharidy | 61,20 g |
– cukry | 25,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kabanosu | Párek vepřový | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
100 ml 100 ml majolky | Majonéza | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý (podle chuti) | Pepř černý mletý |