Nutriční hodnoty (Pikantní bramborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 556 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,38 g |
Tuky | 83,49 g |
– nasycené | 44,49 g |
– nenasycené | 30,05 g |
–– mononenasycené | 25,06 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 3,75 g |
Sůl | 9,30 g |
Sacharidy | 130,48 g |
– cukry | 29,08 g |
––– laktóza | 9,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
150 g 150 g sýra camembert | Camembert | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžice 3 lžice hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
75 g 75 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 75 g |
75 g 75 g strouhané mozarelly | Mozzarella kravská | 75 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
lžička lžička provensálského koření | Provensálské koření |