Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s kari a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 263 kJ / 1 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
| Tuky | 81,06 g |
| – nasycené | 35,21 g |
| – nenasycené | 39,72 g |
| –– mononenasycené | 30,76 g |
| –– polynenasycené | 8,96 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 13,10 g |
| Cholesterol | 2,04 g |
| Sodík | 302 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 54,75 g |
| – cukry | 32,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |