Nutriční hodnoty (Kuře na víně s jablky a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 673 kJ / 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 3,12 g |
| – nasycené | 1,02 g |
| – nenasycené | 1,38 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 97,50 g |
| – cukry | 85,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna nebo čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 6 6 větších jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| 1 sklenička 1 sklenička brusinek (event. brusinkového džemu) | Brusinky zavařené | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |