Nutriční hodnoty (Kapr na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 077 kJ / 1 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 118,70 g |
| – nasycené | 54,18 g |
| – nenasycené | 60,19 g |
| –– mononenasycené | 48,31 g |
| –– polynenasycené | 11,88 g |
| ––– omega 3 | 3,22 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 22,73 g |
| – cukry | 15,90 g |
| ––– laktóza | 15,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| 25 g 25 g slaniny | Špek | 25 g |
| 25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 4 dl 4 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská |