Nutriční hodnoty (Lehký letní salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 154 kJ / 1 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,78 g |
Tuky | 16,84 g |
– nasycené | 4,12 g |
– nenasycené | 9,94 g |
–– mononenasycené | 5,14 g |
–– polynenasycené | 4,80 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 48,92 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 9,47 g |
Sacharidy | 95,70 g |
– cukry | 61,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
olej | Olej řepkový | |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 lžička 1 lžička papriková vegeta | Kořenící směs sypká | |
2 ks 2 ks paprika | Paprika bílá čerstvá | 300 g |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 1500 g |
1 lžička 1 lžička sůl | Sůl mořská | 8 g |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
4 ks 4 ks rajče | Rajče červené čerstvé | 320 g |
francouzský dresink | ||
máslo | Máslo kravské | |
4-8 plátků 4-8 plátků pečiva | Houska pšeničná |