Nutriční hodnoty (Fazolový salát s tuňákem II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 592 kJ / 1 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 72,00 g |
| Tuky | 28,85 g |
| – nasycené | 7,03 g |
| – nenasycené | 21,82 g |
| –– mononenasycené | 14,41 g |
| –– polynenasycené | 7,41 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 144,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 118,22 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g červených fazolí v konzervě | Fazole červená ledvina | 400 g |
| 100 g 100 g tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | 100 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |